ANSELMA BY LOS LOBOS

Us agraden les històries? Jo us en contaré una. Els músics estem carregats de succesos que de vegades la premsa exagera i distorsiona per tal de vendre més exemplars i àlbums. Com que nosaltres no som d'aquests tipus de músics us contarem la veritat.
Vàrem quedar un dematí, a la llibreria Rata Corner per realitzar un videoclip d'un àlbum que fa prop de dos anys havíem tret. La veritat que no ens agraden els videoclips de postureo per vendre un tema sinó que ens agraden més els que es veuen les bandes tocant en directe encara que sigui en format reduït. Tot és qüestió de gustos i totalment respectable. Així que vàrem convocar el nostre públic més estimat perquè participassin del videoclip i es veges un "live" amb persones reals que gaudeixen d'un directe. Però, com no era d'esperar, a l'hora de la veritat començàren els problemes tècnics i el video no es pogué realitzar. No passa res. Estem avesats al fracàs.
Un altre bolo dins la butxaca i a tirar endavant. Però en un moment donat demanàrem al públic si no els sabria greu filmar algunes cançons amb els seus mòbils, simplement per tenir un record que havíem estat allà, i tothom s'hi va afegir; per un costat, altres per un altre. "Se'm posa la pell de gallineta en recordar això". És més, es molestaren en enviar-nos-els de la manera que ho pregàrem. Com qui no vol la cosa i sense meditar-ho gaire, aquests mesos hem mesclat el directe a Rata Corner, hem editat un video clip gràcies a la solidaritat del nostres fans, hem fet uns concerts guapíssims que seguien les nostres espectatives i hem descobert noves amistats que de ben segur duraran anys. Mai saps on és la sort. De vegades l'hem de canviar, de vegades l'has de lluitar. Quan la nostra existència és només esporàdica l'únic que podem dir és gràcies, gràcies, gràcies.
Aquí el clip que gràcies a vosaltres hem realitzat. Es diu "Anselma" i la cançó és de Los Lobos. 

Comentaris

Entrades populars