Platovacio (single)

Ahir en arribar d'assajar me vaig trobar aquest single a sobre la taula. No hi va arribar per casualitat, sabia que venia des meu company i amic Sergio Ruiz com a senyal de que ja havia sortit el seu nou single, tan esperat per molt de nosaltres. Me trob amb una portada-Art en format de capsa de sorpreses amb un dibuix preciós:


Això ja et fa ganes d'escoltar-ho. És un single molt directe, comença amb La Duda, que és un tema molt  punyent guitarrísticament parlant, de melodies pop aferredisses, just com a mi m'agraden, amb lletres que expliquen coses, però amb harmonies alternatives i amb força, molta força. Després segueix Largo Viaje, igualment aferredís i molt més noise que l'anterior, amb un estil molt marcat i una estètica indie indiscutible, encara que als músics no ens agradi parlar d'estils musicals, només és per situar-nos dins s'escena, ja que la música fa mal d'explicar amb paraules.
Platovacio no ha tengut un camí fàcil, des del principi de El Empleado del més, l'entrada i sortida de varis membres a la banda, ja sigui per falta de temps, falta de compromís o simplement que no ho veien,... fan que els creadors se sumergeixin en un mar de frustracions, desànims i malentesos, en el que molts grups mallorquins estem acostumats, i del que costa recuperar-se. Però aquest trio anomenat Platovacio ho han fet carregats de força i energia i que esperam veure de nou per les sales de Mallorca.

Si voleu saber com sonen ja podeu escoltar el seu single a Bandcamp i esperam ansiosament el seu llarga durada: http://platovacio.bandcamp.com

Comentaris

Entrades populars